ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΒΡΟΧΗ

☺☺ Καλησπέρα με ένα χαμόγελο ☺☺
Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!
Ο καιρός έγινε επιτέλους βροχερός. Αυτό όμως μας δίνει το έναυσμα να γίνουμαι ακόμη πιο δημιουργικοί και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα ανθρωπάκια μας. Γι’αυτό κλείστε τηλεοράσεις, απενεργοποιήστε κινητά, βάλτε στην άκρη tablet και laptop και αφιερώστε έστω και μια ώρα αποκλειστικά στα ανθρωπάκια σας. Αυτό έχουν ανάγκη και αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε.

Η παρακάτω δραστηριότητα έγινε μια καλοκαιρινή βροχερή ημέρα αλλά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ελάτε λοιπόν να σας πω πως γεννήθηκε η ιδέα της παρακάτω δημιουργίας.

☔☔☔ Όλα ξεκίνησαν από μια συζήτηση που είχα με την Αθηνά ! Της λέω “Αθηνά μου είναι δυνατόν, καλοκαίρι και να βρέχει ;;” Και μου απαντάει με αφοπλιστικό τρόπο “Εεεε να μην δροσίσει λίγο η πόλη μας” Ντόιν ντόιν!! 💧💧Της είπα λοιπόν να φτιάξουμε μια δική μας βροχή που θα λαμπυρίζει και τότε άστραψε το πρόσωπό της💧💧
.
.
Να λοιπόν πως την φτιάξαμε. Πήραμε:

💧Χρωματιστό μπλε χαρτί για τον ουρανό
💧Βαμβάκι
💧Κόλλα
💧Ιριδίζον χαρτί
.
.
☔Της έφτιαξα το περιγραμμα ενός σύννεφου. Μαζί κόβαμε το βαμβάκι σε μικρές μπαλίτσες τις οποίες μετά τις κολλούσε μόνη της. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την υφή του βαμβακιού που μου είπε – για 1η φορά – ότι θέλει να το κάνει εντελώς μόνη της!! ☔ Έπειτα διάλεξε τα χρώματα από τα ιριδίζοντα χαρτιά, της έκοψα τις σταγόνες και τις κολλήσαμε μαζί και ιδού η δική μας βροχούλα☔.

Ελπίζω να περάσετε καλά σε ότι και αν κάνετε.

THE SMILEY MOM_LOGO

2 Comments

 1. Little Hope Flags

  26/02/2019 at 7:09 pm

  Μα τι ωραίο! Ανυπομονώ να μεγαλώσει ο ανιψιός μου να φτιάχνουμε τέτοια παρέα!
  Άλκηστη

  1. thesmileymom

   27/02/2019 at 7:07 pm

   Σ’ευχαριστώ πολύ Άλκηστη μου…Κι εγώ με την ανιψιά ξεκίνησα και συνέχισα με τα παιδιά! 🙂

Leave a Reply