ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

Τα οφέλη της γυμναστικής πολλά, τα ξέρετε ήδη. Η αναγκαιότητά της αδιαπραγμάτευτη. Είμαστε από τις χώρες που είναι πρώτες στην λίστα με την ύπαρξη της παιδικής παχυσαρκίας. Το να προστατεύσουμε τα παιδιά μας αλλά και εμάς από το φαινόμενο της παχυσαρκίας δεν είναι απλά μια πρόληψη αλλά μια στάση ζωής. Η γυμναστική θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του εβδομαδιαίου προγράμματός μας σε συνδυασμό πάντα με σωστή διατροφή. Επιλέξτε τον τρόπο που σας κάνει να περνάτε καλά (γυμναστήριο, crossfit, αερόβια, ποδήλατο, latin χορούς, παραδοσιακούς χορούς, τρέξιμο, περπάτημα) και την συχνότητα που σας επιτρέπει το πρόγραμμά σας και ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ.

Δώστε την ευκαιρία στα ανθρωπάκια σας να έρθουν σε επαφή με την γυμναστική ακόμη κι αν δεν μπορείτε να πάτε σε ένα γυμναστήριο, κολυμβητήριο κτλ.

indoor gymnastics

Υπάρχουν πολλοί και διασκεδαστικοί τρόποι για να το κάνετε πράξη ακόμη και μέσα στο σπίτι ειδικά όταν ο καιρός είναι βροχερός και οι εξωτερικές εξορμήσεις είναι περιορισμένες.

Εμείς θα μοιραστούμε τον δικό μας τρόπο, ελπίζοντας να σας εμπνεύσουμε.

🏃 Εκμεταλλευτήκαμε τον διάδρομο του σπιτιού.
🏃 Πήραμε αυτοκόλλητη ταινία.
🏃 Την τοποθετήσαμε σε απόσταση την μια από την άλλη αλλά και πιο ψηλά και πιο χαμηλά για να μπορεί να περνάει είτε από πάνω είτε από κάτω 🏁🏁
🏃 Βάλαμε ωραία μουσικούλα και το παιχνίδι ξεκίνησε.

indoor-gymnastics-3

🌹 Η μικρή το διασκέδασε ιδιαίτερα πολύ και όταν άρχισε να το βαριέται το γυρίσαμε σε αγώνα όπου έπρεπε να μεταφέρει ένα κουκλάκι και να το βάλει σε ένα κουτί 🌹

👍 Είναι ένας τρόπος να κρατήσετε τα ανθρωπάκια σας μακρυά από τηλεοράσεις, κινητά, tablet, τηλέφωνα. Είναι ένας τρόπος να έρθετε πιο κοντά με τα ανθρωπάκια σας όποια κι αν είναι η ηλικία τους. Είναι ένας τρόπος που γίνεται εύκολα, με ιδιαίτερα μικρό κόστος (την αγορά της ταινίας) και μπορεί να σας χαρίσει αρκετές ώρες διασκέδασης.

Εδώ μπορείτε να δείτε και την σχετική ανάρτηση στο instagram αλλά και να βρείτε περισσότερες ιδέες.

Ελπίζω να το δοκιμάσετε και θέλω πολύ να μου πείτε εντυπώσεις.

2 Comments

 1. Natassa's blog tips

  15/10/2018 at 6:47 pm

  Πολύ καλή ιδέα, μόνο κρίμα που δεν έχουμε διάδρομο στο σπίτι μου

  1. thesmileymom

   21/10/2018 at 10:06 am

   Καλησπέρα! Οι ιώσεις των παιδιών με κράτησαν λίγο εκτός και τώρα είδα το μήνυμα! Δεν πειράζει μπορείτε να το κάνετε όπου υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Ακόμη και στήνοντας καρέκλες ή οτιδήποτε άλλο για να δημιουργήσετε τον χώρο! Τα παιδιά θα το βρουν άκρως ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.

Leave a Reply