ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ – ΦΤΙΑΞΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙΑ

Το Πάσχα είναι μια γιορτή που της αρμόζει να τη γιορτάζουμε και να την τιμούμε με δόξα και χαρά. Για το λόγο αυτό, αυτό το Πάσχα ξεκινήσαμε διάφορες χειροτεχνίες, τις οποίες και θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Φτιάξαμε λοιπόν, διακοσμητικό στεφάνι με πασχαλινά αβγά.

Για να φτιάξετε και εσείς τα δικά σας στεφάνια, θα χρειαστείτε τα παρακάτω:

  1. Χαρτόνια πολύχρωμα ή λευκά Α4
  2. Μαρκαδόρους, ξυλομπογιές γενικά ό,τι θέλετε για να ζωγραφίσετε
  3. Σύρματα πίπας ή κορδέλλα
  4. Κόλλα ή σιλικόνη
  5. Ένα πιάτο φαγητού μικρό (ή εναλλακτικά έναν εκτυπωτή για να τυπώσεις απευθείας το δωρεάν εκτυπώσιμο)
  6. Ψαλίδι

Πάμε να δούμε τα απλά και εύκολα βήματα:

ΒΗΜΑ 1:

Σχηματίστε μικρά αβγά στα χαρτόνια σας και κόψτε τα. Για τη δική σου ευκολία σου έχω εδώ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ. Βρες στο στο κάτωθι Link σχέδιο για τα πασχαλινά αβγά σου.

ΒΗΜΑ 2:

Ζωγραφίστε τα πασχαλινά αβγά σας όπως και με ότι θέλετε. Σε εμάς λειτούργησε πολύ όμορφα καθώς ήταν γρήγορες ζωγραφιές και με ότι θέλαμε,

Αν σε ενδιαφέρει να πάρεις μέρος σε έναν ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που ετοιμάζω μπορείς να με βρεις στο instagram και να ενημερωθείς.

ΒΗΜΑ 3:

Πάρτε ένα πιάτο και σχηματίστε πάνω σε ένα χαρτόνι Α4 έναν κύκλο με τη βοήθεια του πιάτου. Κόψτε τον κύκλο. Εσωτερικά δημιουργήστε έναν μικρότερο κύκλο και κόψτε και αυτόν. Αυτό θα γίνει η βάση για το πασχαλινό σας στεφάνι. Για τη δική σας ευκολία σας έχω εδώ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ με το σχέδιο για το στεφάνι. Βρείτε το στο κάτωθι Link.

ΒΗΜΑ 4:

Κολλήστε τα αβγουλάκια σας περιμετρικά με κόλλα ή με σιλικόνη.

ΒΗΜΑ 5:

Κολλήστε στην πίσω όψη το σύρμα πίπας ή την κορδέλα σας. TIP: Με το σύρμα πίπας θα είναι πιο εύκολο να το στερεώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κουνιέται.

Βρείτε εδώ το ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ για την πασχαλινή διακοσμητική γιρλάντα

Στη δική μας περίπτωση μας άρεσε τόσο που δημιουργήσαμε αρκετά! Άλλα τα διακοσμήσαμε στο σπίτι και άλλα τα χαρίσαμε.

ΠΑΣΧΑ_ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ-ΣΤΕΦΑΝΙ-ΜΕ-ΑΒΓΟΥΛΑΚΙΑ

Εύχομαι να το βρείτε διασκεδαστικό και να περάσετε όμορφα με τα ανθρωπάκια σας εφόσον το δοκιμάσετε. Αν το δοκιμάσετε θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας αλλά και αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου τις όμορφες δημιουργίες σας.

Να χαμογελάτε και να παραμένετε ασφαλείς!

THE SMILEY MOM_LOGO

Leave a Reply