ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Επιδιώκουμε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να σας προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον περιήγησης.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Κατά την είσοδό σας στο www.thesmileymom.com έχετε την δυνατότητα:

  • να εγγραφείτε στην λίστα παραλαβής ενημερωτικών newsletter
  • να αφήσετε τα σχόλιά σας στις αναρτήσεις αλλά και
  • να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Τα στοιχεία που συλλέγονται μέσω αυτών των τρόπων αξιοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να ικανοποιήσουμε την εκάστοτε ανάγκη σας αλλά και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας.

Επίσης κάθε φορά που εισέρχεστε στον ιστότοπο συλλέγονται με αυτόματο τρόπο πληροφορίες μέσω των cookies, κάτι που μας βοηθάει να βελτιώσουμε την εμπειρία του επισκέπτη και μόνο. Αν δεν επιθυμείτε την χρήση τους μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας μέσω του browser που έχετε.

Η πολιτική απορρήτου δύναται να τροποποιηθεί κατά διαστήματα ώστε να είναι επίκαιρη με οποιαδήποτε αλλαγή υλοποιηθεί στον ιστότοπο. Με την είσοδό σας στον ιστότοπο αποδέχεστε και την παρούσα πολιτική απορρήτου.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να ζητήσετε πρόσβαση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων σας.

Τα emails που συλλέγονται από το site για την εγγραφή στο newsletter δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους. Οι χρήστες που κάνουν εγγραφή στο newsletter μπορούν να διακόψουν ανά πάσα στιγμή, κάνοντας unsubscribe.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όλα τα κείμενα και οι εικόνες είναι πνευματική ιδιοκτησία του thesmileymom.com εκτός και αν σημειώνεται διαφορετικά. Aπαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση και η τροποποίησή τους χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού τους. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Οι όροι χρήσης δύνανται να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.